lesena terasa iz sibirskega macesna
lesena terasa iz sibirskega macesnalesena terasa - sibirski macesen20151119_102354_

Lesene terase

Izdelava lesenih teras po naročilu iz sibirskega macesna ali katerega drugega lesa.

Kaj vam nudimo?

  • – priprava terena
  • – ureditev nivojev
  • – postavitev terase na leseno ali alu konstrukcijo, ki temelji na pesku ali betonu
  • – izdelava lesenih teras
  • – montaža lesenih teras
  • – premaz za lesene terase (ekološki)
Brezplačna dostava pri nakupu nad 60,00€ velja le v primeru nakupa vrtnega orodja in ostalih vrtnih pripomočkov. V primeru naročila lesenih teras, je cena dostave odvisna od oddaljenosti. Za točno cena prevoza, nam prosim sporočite vašo lokacijo. 

 

Kategorija: .

Opis izdelka

Les je eden najbolj prijetnih materialov na svetu za kakovostno bivanje. Nikoli ni mrzel in otip, nikoli pretirano vroč. Zato se lahko precej dlje časa v letu zadržuzjemo na lesenih terasah, v primerjavi z terasami obloženimi s keramiko, ali kamnom.

Lesene terase so podajlšek dnevne sobe, ali nasplošno bivalnega prostora. Prav je, da izberemo les za teraso, ki ustreza našemu življenskemu stilu. Največkrat se ljudje odločajo za lesene terase iz sibirskega macesna, saj je relativno ugoden in zelo odporen les. Sibirski macesen je zelo koncentriran les, raste izredno počasi, zato ima svojo značilno trdnost in odpornost na vse vremenske razmere.

Takega lesa ni potrebno lakirati, tako da je zaradi preproste uporabe še toliko bolj primeren za izdelavo terase. Lesene terase iz sibirskega macesena se olji, kar je pa sila preprosto opravilo. Enkrat letno ga premažemo z oljem, les ga vpije, kolikor ga potrebuje, ostalo odteče stran (je popolnoma ekološki premaz). V primeru, da nimate časa se ukvarjati s tem, lahko brez problema pokličete na 070/302-396 in se dogovorite za termin.

Pri izdelavi lesenih teras je pomembna komunikacija med stranko in izvajalcem, da stranka pove svoje želje, izvajalec želje pretehta, ugotovi, kaj je izvedljivo in dela tudi izvede.

Za izdelavo lesenih teras predlagamo tudi ogled terena pred izvedbo. Dosegljivi smo na telefonsko številko 031/318-395.