Akcija
Filc 150g 2
Filc 150gFilc 150g 3

Filc proti plevelu

1,11 € 0,99 €

Redna cena: 1,11€/m2 – 10%popust
Cena: 0,99€/m2
Neto cena: 0,81€/m2

Gostota filca: 150g/m2
Širina filca: 120cm

– 100% zatira plevel brez kemikalij
– Se ne trga
– Prepušča hranilo vodo in rastlinam
– Enostavna namestitev
– UV odporen

Opis izdelka

FILC proti plevelu je vodoprepusten material, ki preprečuje rast plevela. Tkanina prepušča vodo, hranila in zrak (pomembne prednosti naše tkanine!), ustavi pa rast plevela, saj zaradi svoje gostote kar 150g/m2 plevel ne more zrasti skozi filc. Gre za izredno kvalitetno tkanino, ki 100% zaustavi rast plevela, se ne trga, je UV odporna in ima dolgo življenjsko dobo, ki je lahko tudi več kot 40 let.

Uporablja se jo za ločevanje materialov pri vrtnarstvu in gradbeništvu. V kombinaciji z okrasnim lubjem/kamenjem se jo uporablja kot vmesen sloj med zemljo in lubjem. Lahko se jo uporabi tudi kot vmesen sloj med zemljo in peskom za nasutje dvorišča. Primerna je tudi za npr. odbojkarska igrišča kot sloj med zemljo in peskom, za otroška igrišča kot sloj med peskom in zemljo, itd.

Uporaba je izredno enostavna. Pred zasajanjem okrasnih rastlin filc napnete po gredi, izrežete luknje za rastline in čez posujete lubje. V kolikor je to potrebno, filc pred tem še fiksirate. Z uporabo naše filca ter okrasnega lubja si zagotovite čudovito gredo brez plevela, s katero ne boste imeli skorajda nič dela.